Studenți

Index articole

ANUL UNIVERSITAR 2023 - 2024

  In atenția studenților care au beneficiat de echivalări - descarcă

                        - Cerere diferențe - descarcă
                        - Cerere reexaminare - descarcă

 

ÎN ATENȚIA STUDENȚILOR CARE AU SITUAȚIA LA ÎNVĂȚĂTURĂ NEINCHEIATĂ

  • Studenții pot depune cerere de an suplimentar insoțită de copia la buletinul de identitate la Secretariatul Facultății cam. D204 sau pe adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. până pe data de 16.10.2023.

După aprobarea cererii, studenții trebuie să își completeze dosarul personal cu fișa de înscriere, contractul de studii și actul aditional întocmit după realizarea echivalărilor de credite.

  • Studenții care doresc reînmatriculare, pot depune cererea însoțită de chitanța în valoare de 500 lei și de copia la buletinul de identitate la Secretariatul Facultății cam. D204 sau pe adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. până pe data de 16.10.2023.

După aprobarea cererii, studenții trebuie să își completeze dosarul personal cu diploma de bacalaureat, certificatul naștere, certificatul de căsătorie dacă este cazul, cartea de identitate, adeverință medicală, 2 fotografii, dosar plic, fișa de înscriere, contractul de studii și actul additional întocmit după realizarea echivalărilor de credite.

Cerere studenți - descarcă

 

ÎN ATENȚIA STUDENȚILOR DIN ULTIMUL AN DE STUDIU PROMOȚIA 2023-2024 (licență și master)

 

STUDENȚII DIN ULTIMUL AN DE STUDIU LICENȚĂ ȘI MASTER, VOR DEPUNE LA SECRETARIAT FIȘA F 59.07/Ed.1 SEMNATĂ DE CĂTRE ÎNDRUMĂTORUL DE LUCRARE PÂNĂ LA DATA DE 17.11.2023.

Formular cerere temă finalizare studii - descarcă  • STUDENȚII DIN ANUL I CARE DORESC ECHIVALĂRI ȘI CARE NU AU DEPUS ÎNCĂ CERERI SI SITUATII SCOLARE, LE POT DEPUNE LA SECRETARIAT PÂNĂ LA DATA DE 16.10.2023.
  • STUDENȚII DIN ANII II ȘI III CARE AU BENEFICIAT DE ECHIVALĂRI ANUL TRECUT ȘI POT BENEFICIA ȘI ANUL ACESTA, SUNT RUGAȚI SĂ ACTUALIZEZE CEREREA PENTRU ACEST AN UNIVERSITAR PÂNĂ LA DATA DE 16.10.2023.
Persoană de contact, Mărmureanu Elena
0234542411 int 212

 

CAZARE STUDENȚI

Lista studenților care beneficiază de cazare în anul universitar 2023 - 2024 este disponibilă aici

 

Cazarea studenților înscriși la forma de învățământ IFR în anul universitar 2023-2024 

Cererea de solicitare se trimite pe adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., cu maxim două, trei zile înainte de data cazării.

Model cerere de cazare IFR - VEZI AICI.

Cazarea  studenților IFR sau a altor categorii de studenți, se va face în unul din căminele universitătii în functie de disponibilitate. 

După ce studentul primește confirmarea pe email, privind posibilitatea cazării cu menționarea căminului, se achită taxa de cazare pentru perioada solicitată, prin cont bancar.

UNIVERSITATEA VASILE ALECSANDRI DIN BACĂU

CONT IN TREZORERIE           RO44TREZ06120F331400XXXX

CIF/CUI 4278094

SE VOR SPECIFICA :    NUMELE/PRENUMELE,    TAXA DE CAZARE

Plata se face anticipat in contul anexat si dovada plății se trimite pe email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., cu specificația la subiect: plată Cazare student….pt perioada……

Se ataseaza o copie la cartea de identitate.

Intrarea in cămin se face la agentul de pază, program 24 din 24., cu cartea de identitate si dovada plății. In camera aveti tot cazarmamentul.