"Revedere” -10 ani

„ Revedere” -10 ani de la absolvirea promoţiei anului 2003, Facultatea de Inginerie, Specializarea Energetică.

 

 

 

Sâmbătă, 08 iunie 2013, în Sala BI 42 a Universităţii „Vasile Alecsandri” din Bacău, a avut loc aniversarea a 10 de ani de la absolvirea promoţiei anului 2003, Facultatea de Inginerie, Specializarea Energetică, sub genericul „ Revedere”.

DSCF0038

  Pentru o clipă, trecerea timpului a fost ignorată de foştii studenţi, care au retrăit momentele deosebite din anii de studiu, alături de profesorii care le-au fost aproape şi i-au îndrumat pe făgaşul împlinirii. Evenimentul a fost marcat de emoţie şi bucurie, fiecare absolvent adăugând atmosferei create un plus de personalitate şi originalitate, izvorâte din propria experienţă de viaţă.

Profesorii prezenţi la manifestare, profesor universitar doctor inginer Carol Schnakovski- decanul Facultăţii de Inginerie, profesor universitar doctor inginer George Culea-directorul Departamentului EMSC, profesor universitar doctor inginer Aneta Hazi, profesor universitar doctor inginer Gheorghe Hazi, şef de lucrări doctor inginer Roxana Grigore, au felicitat iniţiativa organizatorilor şi au urat absolvenţilor împliniri deosebite în plan personal şi profesional, precum şi o nouă revedere în anul 2023.

DSCF0107Poster10

pozUniversitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate. Accesați declarația privind prelucrarea datelor cu caracter personal