Admitere 2023

 

Documente de interes public

IMPORTANT! Vizitează platforma de Admitere 2023. Fii la curent cu ultimele noutăți.

 

Situaţia înscrierilor - sesiunea II (septembrie 2023)

 

Situaţia înscrierilor - sesiunea I (iulie 2023)

 

  FACULTATEA DE INGINERIE
Lic ing l1 Mas ing l1
* Detalii la subsol *** Detalii la subsol
 
 FACULTATEA DE LITERE
Lic lit l1 Mas lit l1
** Detalii la subsol *** Detalii la subsol
 
  FACULTATEA DE ȘTIINȚE
Lic sti l1 Mas sti l1
** Detalii la subsol *** Detalii la subsol
 
  FACULTATEA DE ȘTIINȚE ECONOMICE
Lic eco l1 Mas eco l1
** Detalii la subsol *** Detalii la subsol
 
 FACULTATEA DE ȘTIINȚE ALE MIȘCĂRII, SPORTULUI ȘI SĂNĂTĂȚII
Lic spo l1 Mas spo l1
** Detalii la subsol *** Detalii la subsol

 

Notă

În totalul locurilor bugetate sunt incluse: locuri pentru cetățenii români, locuri pentru românii de etnie romă, locuri pentru absolvenți de licee situate în mediul rural, locuri pentru candidații din sistemul de protecție socială, locuri pentru candidați cu cerințe speciale, locuri pentru românii de pretutindeni (cu bursă și fără bursă). La domeniile de licență cu mai multe programe de studii, opțiunea pentru un program de studii se va face la sfârșitul anului II.

Toate programele funcționează sub condiția constituirii numărului minim de studenți pentru formația de studii. Toate programele universitare de licență pot fi continuate prin programe universitare de master în același domeniu sau domenii conexe acreditate. Informațiile pot suferi modificări.


** În totalul locurilor bugetate sunt incluse: locuri pentru cetățenii români, locuri pentru românii de etnie romă, locuri pentru absolvenți de licee situate în mediul rural, locuri pentru candidații din sistemul de protecție socială, locuri pentru candidați cu cerințe speciale, locuri pentru românii de pretutindeni (cu bursă și fără bursă). Toate programele funcționează sub condiția constituirii numărului minim de studenți pentru formația de studii.

Toate programele universitare de licență pot fi continuate prin programe universitare de master în același domeniu sau domenii conexe acreditate. Informațiile pot suferi modificări.


*** În totalul locurilor bugetate sunt incluse: locuri pentru cetățenii români, locuri pentru românii de etnie romă, locuri pentru românii de pretutindeni (fără bursă).

Toate programele funcționează sub condiția constituirii numărului minim de studenți pentru formația de studii. Informațiile pot suferi modificări.

IMPORTANT! Vizitează platforma de Admitere 2023. Fii la curent cu ultimele noutăți.

 

pozUniversitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate. Accesați declarația privind prelucrarea datelor cu caracter personal