La ceas aniversar

„La ceas aniversar" - 40 de ani de la absolvire a promoţiei anului 1973, Facultatea de Matematică
Sâmbătă, 25 mai 2013, în Aula Universităţii „Vasile Alecsandri” din Bacău a avut loc aniversarea a 40 de ani de la absolvire a promoţiei anului 1973, Facultatea de Matematică, sub genericul „La ceas aniversar”, moment în care, foştii studenţi au trăit emoţii puternice şi au fost răscoliţi de şirul amintirilor odată cu revederea colegilor şi profesorilor care i-au îndrumat pe drumul cunoaşterii.
La eveniment au fost prezenţi profesori de seamă dintre care amintim, fostul decan al Facultatii de Matematica, profesor universitar doctor Victor Blanuta, profesor universitar doctor Valeriu Popa, profesor universitar doctor Ioan Ciobanu, etc., care au felicitat iniţiativa organizatorilor de a aduce în lumina timpului uniunea şi apropierea sufletească a celor care le-au fost studenţi.

Totodată, s-a distins implicarea deosebită a profesorului Cautiş Vasile, director al Colegiului Naţional „Vasile Alecsandri”, el însuşi absolvent al acestei promoţii, care cu pasiune şi devotament pentru tradiţia naţională a surprins audienţa cu reprezentaţia oferită de corul instituţiei pe care o conduce, ce a constat într-un buchet de cântece şi dansuri din folclorul românesc şi din repertoriul muzicii uşoare.

 

IMG 0043

IMG 0049

IMG 0061

alumni

pozUniversitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate. Accesați declarația privind prelucrarea datelor cu caracter personal