„Despre viaţă, timp şi împlinire”-Promoţia 1973, Facultatea de Educaţie Fizică

„Despre viaţă, timp şi împlinire”-Promoţia 1973, Facultatea de Educaţie Fizică

 

29 august 2013 a marcat şi pentru absolvenţii Facultăţii de Educaţie Fizică, Promoţia 1973, victoria în lupta cu tainele vieţii personale şi profesionale, aceştia sărbătorind cu emoţie şi bucurie trecerea a 40 de ani de la terminarea studiilor academice. În Aula Universităţii Vasile Alecsandri” din Bacău timpul s-a oprit şi a lăsat în dar celor aproximativ 20 de foşti studenţi prezenţi la eveniment clipe în care aceştia au vorbit despre viaţă, timp şi împlinire.
1

       Cu freamăt în suflete şi sinceritate, absolvenţii de odinioară au mulţumit dascălilor prezenţi la eveniment (prof. univ. Mariana Moşescu-îndrumător de an, prof.univ.dr. Gloria Raţă, prof. univ. Nicolae Guidea, prof. univ. Marin Crăciun, prof.univ. Constantin Şnel, prof.univ. Vasile Ghenadi, etc.) pentru profesionalism şi dăruire şi au cules din noianul amintirilor cele mai frumoase momente trăite în viaţa studenţiei, oferindu-le celor care i-au îndrumat pe drumul cunoaşterii.
     Trecerea timpului a înnobilat foştii studenţi cu înţelepciune, maturitate şi profesionalism, transformându-i în adevărate modele pentru generaţiile viitoare.
     Bucuria revederii a fost atât pentru absolvenţi, cât şi pentru profesori, prilej de recunoştinţă şi îndemn spre continuitate şi împliniri nemărginite.


HPIM0061

HPIM0068

HPIM0076

 

 

 

 

pozUniversitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate. Accesați declarația privind prelucrarea datelor cu caracter personal