„Povestea de 30 de ani”-Promoţia 1983, Facultatea de Educaţie Fizică

„Povestea de 30 de ani”-Promoţia 1983, Facultatea de Educaţie Fizică
 
În data de 29 august 2013, Aula Universităţii „Vasile Alecsandri” din Bacău a devenit locul în care emoţiile şi amintirile frumoase ale absolvenţilor Facultăţii de Educaţie Fizică, promoţia 1983, au izvorât din atmosfera mirifică a unei „Poveşti de 30 de ani…”
1983
Aniversarea a 30 de ani de la absolvirea facultăţii a oferit foştilor studenţi posibilitatea întoarcerii în timp şi depănării celor mai frumoase momente din viaţa academică, personală şi profesională. De asemenea, aceştia au mulţumit cadrelor didactice pentru răbdarea, grija şi tenacitatea cu care i-au îndrumat spre profesie şi realizări. Succesele fiecăruia dintre ei au constituit prilej de bucurie pentru profesorii prezenţi la eveniment, care i-au răsplătit cu vorbe calde şi pline de satisfacţie, cu îndemnuri sincere pentru o viaţă la fel de frumoasă ca până acum. Profesorii prezenţi la eveniment (prof. univ. dr. Mariana Moşescu-îndrumător de an, prof.univ.dr. Gloria Raţă, prof. univ. dr. Nicolae Guidea, prof. univ. dr. Eleonora Constantinescu, prof.univ.dr. Mariana Ifrim, etc.) au urat absolvenţilor continuitate şi împliniri în tot ceea ce îşi propun pentru viitor.
 
1983 b
 
1983 a
 
1983 c
 
 
 
pozUniversitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate. Accesați declarația privind prelucrarea datelor cu caracter personal