50 DE ANI DE LA ABSOLVIRE Ştiinţele Naturii şi Agricole

Joi, 29 mai 2014 în Aula Universităţii "Vasile Alecsandri" din Bacău a avut loc sărbătorirea a 50 de ani de la absolvirea promotiei 1964 Ştiinţele Naturii şi Agricole.

Gruparea „Alumni Vasile Alecsandri” Bacău, din cadrul Societăţii Cultural - Ştiinţifice „Vasile Alecsandri” Bacău, a organizat în data de 29.05.2014, la ora 10:00, în Aula Universităţii „Vasile Alecsandri” din Bacău, revederea de 50 de ani de la absolvirea primei promoţii (1964). La eveniment au participat foştii şi actualii studenţi şi profesori, precum şi voluntarii de la Departamentul de Consiliere Profesională ce s-au implicat în organizarea evenimentului.
Evenimentul a debutat cu intonarea imnului Gaudeamus Igitur şi cel al universităţii, după care a urmat un moment de reculegere păstrat în memoria colegilor şi profesorilor decedaţi. Domnul profesor Barabaş a susţinut un speech introductiv. Ulterior cuvântul a fost acordat doamnei Prorector cu Strategii Economice şi de Calitate, prof. univ. dr. Marcela Cornelia Danu, reprezentantul conducerii universităţii. Doamna profesor Ifrim Mariana a început strigarea catalogului, prilej cu care fiecare invitat a prezentat realizările sale până în prezent.
După fotografia de grup, participanţii s-au deplasat împreună la Biserica Sf. Nicolae din Bacău, urmând ca seara să o petreacă la restaurant Parcul Trandafirilor din Bacău.

 

poster final eveniment 50 ani 1

pozUniversitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate. Accesați declarația privind prelucrarea datelor cu caracter personal