Revedere 10 ani Tehnologia și controlul calității produselor alimentare / Inginerie Biochimică – promoția 2005

ZECE ANI DE LA ABSOLVIRE
(Tehnologia și controlul calității produselor alimentare / Inginerie Biochimică – promoția 2005)


Gruparea „Alumni Vasile Alecsandri” Bacău, din cadrul Societăţii Cultural  - Ştiinţifice „Vasile Alecsandri” Bacău,  a organizat în data de 04.07.2015, la ora 12:00, în corpul B, Amfiteatrul BI 30, Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău, revederea de 10 ani de la absolvirea promoției 2005, a Facultății de Inginerie, specializările: Tehnologia și controlul calității produselor alimentare / Inginerie Biochimică.

La eveniment au participat absolvenți și profesori (în activitate sau pensionari), precum și câțiva voluntari de la Departamentul de Consiliere Profesională (care s-a implicat în activitatea de organizare a evenimentului).

Festivitatea a debutat cu intonarea imnului Gaudeamus Igitur și cel al Universității, după care a urmat strigarea condicii de prezență, prilej cu care fiecare invitat și-a prezentat realizările sale de la absolvire până în prezent.

După fotografia de grup, începând cu ora 14:00, participanţii s-au deplasat împreună la masa festivă, care a avut loc în incinta Restaurantului Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău.     

Evenimentul a fost un bun prilej pentru absolvenți de a realiza un schimb eficient de idei, concepte și alte informaţii din domeniul ingineriei alimentare şi tehnologice/ ingineriei biochimice, cât și din  alte domenii conexe în care profesează.

poster inginerie TCCPA 10 ani

 

 

21

34

pozUniversitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate. Accesați declarația privind prelucrarea datelor cu caracter personal