În data de 06.10.2015, corp D, sala 225, etaj 2, ora 16:00, la Universitatea  „Vasile Alecsandri” din Bacău,  a avut loc a doua ediţie a proiectului derulat de Departamentul de Consiliere Profesională – „Super PROF, planul meu de carieră didactică”.
În cadrul proiectului a avut loc conferința cu tema „În căutarea primului job sau lungul drum de la planificare la managementul carierei didactice”, temă susținută de Conf.dr. Nicoleta LIȚOIU,  de la Universitatea Politehnica din București, Departamentul Formare pentru Cariera Didactica și Științe Socio-Umane.
Proiectul a fost destinat tuturor studenților  care se pregătesc pentru cariera didactică ce au fost interesați de participarea la examenul de titularizare, sesiunea iulie 2016.
La eveniment au mai participat: director D.C.P., prof. univ. dr. Venera-Mihaela Cojocariu; psiholog D.C.P., Doina Pascal; director D.P.P.D., lector dr. Costică Lupu, lector univ.dr. Liliana Mâță, studenți de la programul de studii PIPP și voluntari ai D.C.P.

colaj super

pozUniversitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate. Accesați declarația privind prelucrarea datelor cu caracter personal