Joi, 25 februarie 2016, ora 14:00, a avut loc workshop-ul „Iubirea între vis și realitate”, aflat la cea de a III-a ediție, organizat de către Departamentul de Consiliere Profesională din cadrul Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău.
  În cadrul evenimentului au participat aproximativ 100 studenți, din care un procent semnificativ din rândul studenților de la Facultatea de Științe, programul de studii P.I.P.P, 32 voluntari ai departamentului și un număr de 4 cadre didactice.
  Dezbaterea a fost moderată de către 6 studenți voluntari: Radu-Marian Botez (Facultatea de Științe Economice, Program de studii C.I.G, anul III), Ioana Crețu (Facultatea de Litere, C.R.P, anul II), Alexandru Pococi (Facultatea de Litere, Comunicare, anul III), Ciprian Cucu (Facultatea de Științe Economice, Marketing, anul II), Simona Sofrone (Facultatea de Litere, C.R.P, anul II), Liviu Sociu (Facultatea de Științe, IT,  anul III), Irina-Alexandra Ignat (Facultatea de Litere, Engleză-Română, anul III).
  Evenimentul a fost deschis de către studentul Alexandru Pococi, care a exprimat în sinteză câteva idei referitoare la semnificația iubirii pentru viață. Într-o atmosferă plăcută și creativă au fost împărtășite experiențe personale, răspunsuri la eterna problematică a iubirii relaționale și totodată au fost generate noi întrebări referitoare la: iubirea la prima vedere, rolul atracției fizice în ecuația iubirii, stadiile iubirii, iubirea matură vs. iubirea imatură.
  Pe parcursul desfășurării workshop-ului au fost oferite momente artistice interpretate de grupul vocal al voluntarilor D.C.P. „GRACERS”(folk), dintre care trei melodii aparținând studentului Sebastian Roman (Facultatea de Științe Economice, Marketing, anul II), liderul acestui grup. Evenimentul a fost prezentat și pe pagina revistei http://edumanager.ro/articol.php?id=17474

 

IMG 0110IMG 0102IMG 0114IMG 0109
pozUniversitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate. Accesați declarația privind prelucrarea datelor cu caracter personal