Deschiderea anului universitar 2015-2016

Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău are onoarea să vă invite la Deschiderea anului universitar 2015-2016, JOI, 1 OCTOMBRIE 2015, ora 10:00, în Aula Universităţii „Vasile Alecsandri” din Bacău. Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău a păşit în anul universitar 2015-2016, cu noi perspective şi proiecte menite să poziţioneze în continuare învăţământul universitar băcăuan pe harta performanţei şi a profesionalismului academic.
La ceremonia de Deschidere a noului an universitar, ce a avut loc Joi, 1 Octombrie 2015, la ora 10:00, în Aula Universităţii „Vasile Alecsandri” din Bacău, au fost prezenţi, alături de cei aproximativ 2109 studenți din anul I, cadre didactice, părinţi dar şi prieteni. Universitatea are în prezent 5420 de studenți, din care 6% sunt studenți străini care provin din 12 țări. În Universitate funcționează 34 de programe de licență și 36 de programe de master, precum și 22 de programe de conversie.
Şi în acest an, distinse oficialităţi au fost alături Universităţii, la această frumoasă activitate. Printre cei prezenţi s-au numărat reprezentanţi ai Primăriei Municipiului Bacău, Consiliului Judeţean Bacău,Universității „George Bacovia”, Inspectoratului Școlar al Județului Bacău, Camerei de Comerţ și Industrie Bacău, S.I.F. MOLDOVA.
Domnul Rector al Universităţii „Vasile Alecsandri” din Bacău, Prof.univ.dr.ing. Valentin Nedeff a ţinut să mulţumească celor 46 de studenţi implicaţi în proiecte privind creşeterea imaginii Universităţii, pe parcursul anului universitar 2014-2015, oferindu-le premii simbolice, garantându-le toată susţinerea şi aprecierea domniei sale.
Activitatea s-a încheiat cu un şir de aplauze şi încurajări pentru boboci, ce au fost îndrumaţi către facultăţile alese de aceştia pentru a participa la festivitatea de deschidere a noului an universitar, ce a avut loc apoi, în cadrul fiecărei facultăţi. Conducerea Universităţii „Vasile Alecsandri” din Bacău a urat studenţilor, mult succes în noul an universitar.

DSC_0040.JPGDSC_0039.JPGDSC_0038.JPGDSC_0029.JPGDSC_0028.JPG

pozUniversitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate. Accesați declarația privind prelucrarea datelor cu caracter personal