Proces de selecție în cadrul proiectului POSDRU/156/1.2/G/138873: „Programe de studii flexibile și competitive pentru IT&C în Regiunea de Dezvoltare Nord-Est (CompetIT&C)”

Începând cu data de 20 iulie 2015, Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău organizează un proces continuu de selecţie a partenerilor de practică şi a studenţilor (de la specializările Informatică, Tehnologia Informaţiei, Contabilitate şi Informatică de Gestiune), în vederea organizării stagiilor de practică prevăzute a fi realizate în cadrul proiectului POSDRU/156/1.2/G/138873: „Programe de studii flexibile și competitive pentru IT&C în Regiunea de Dezvoltare Nord-Est (CompetIT&C)”.
Detalii pot fi obţinute la d-na Feraru Andreea, secretar proiect, la e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
pozUniversitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate. Accesați declarația privind prelucrarea datelor cu caracter personal