TINERIADA EDIȚIA A III-A

Asociaţia Liga Studenţească din Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău   a dat startul celui mai aşteptat  festival, Tineriada 2015- festivalul   tuturor tinerilor din Bacău.
Acest proiect include campanii de informare ca: ,,Tineri voluntari", ,,Fumează un măr", ,,Drogul poate ucide”, ,,Faci sex? Rişti să...”, ,,Tânărul de astăzi, şomerul de mâine!", ,,Educaţie formală, non-formală şi informală" cît şi activităţi culturale : ,,Poet de ocazie”, ,, Fotograf urban” , ,, La mine în Bacău. "Studenţii şi tineri  vor fi agrenaţi şi în activităţi sportive de tipul ,,Jocurile copilăriei" sau  ,Activităţi sportiv-recreative". De  asemenea cei care doresc vor putea ajuta efectiv comunitatea prin activităţi de ecologizare cât şi campanii de donare de sânge  şi training-uri de prim-ajutor.
Activităţile proiectului  au început  luni, 19 octombrie şi se vor încheia pe data de 23 octombrie. Tineriada a început în forţă,  prin mesagerul ligii care a dat de veste  în cele două campusuri  de cea mai plină săptămână de  activităţi plăcute şi utile dar şi de multe surprize şi voie bună. Cei mai îndrăzneţi şi implicaţi îşi vor aminti cu drag de acestă săptămână şi de ce nu de  premiile obţinute. Evenimentul este la cea de-a treia ediţie, un proiect cu tradiţie implementat de studenţi şi pentru studenţi.
Tineriada urmăreşte revitalizarea spiritului tinerilor băcăuani, prin implicarea acestora în diverse activităţi de voluntariat.Acest proiect încurajează şi promovează activităţile sportive, stimulează interesului tinerilor pentru domeniul cercetării şi preconizează ecologizarea unei arii importante din Municipiul Bacău.
Este  un proiect despre tineri şi pentru tineri, care va oferi beneficii nu numai instituţiilor implicate dar şi participanţilor. La eveniment este aşteptat un număr mare de studenţi şi liceeni. Sperăm ca acestă activitate să fie un prilej şi un context potrivit în care spiritul tânărului băcăuan  să se păstreze.Toţi tinerii curajoşi, energici care vor să se implice sunt aşteptaţi.

Mai multe detalii despre programul Tineriadei găsiţi pe site-ul Ligii Studenţeşti www.ligastudenteasca.ro sau pe facebook  https://www.facebook.com/ligastudenteascabacau.

Să dăm start distracţiei!

tineriada afis final

pozUniversitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate. Accesați declarația privind prelucrarea datelor cu caracter personal