ECOLOGIA ȘI PROTECȚIA ECOSISTEMELOR EPE 2015, Ediția a XI-a

Universitatea "Vasile Alecsandri" din Bacău, Facultatea de Științe, Departamentul de Biologie, Ecologie și Protecția Mediului organizează, în perioada 5-7 noiembrie 2015, a XI-a ediție a simpozionului Ecologia și Protecția Ecosistemelor, manifestare știintifică ce va contribui la consolidarea relațiilor de colaborare dintre instituțiile de invățământ,cercetare și cultură, cu implicarea mediului social-economic, precum și la dezvoltarea cercetării din domeniul științelor naturii.
De-a lungul primelor zece ediţii, Ecologia şi protecţia ecosistemelor a câştigat popularitate în lumea ştiinţifică românească, aducând la masa dezbaterilor științifce specialişti români şi străini din prestigioase instituţii de învăţământ superior şi de cercetare științifică.
Programul detaliat al evenimentului poate fi vizualizat pe pagina www.epebacau.ro sau aici (.pdf
Deschiderea oficială a manifestării științifice Ecologia și Protecția Ecosistemelor va avea loc Vineri, 6 noiembrie 2015, ora 900, în Aula Universității ”Vasile Alecsandri” din Bacău (corpul D).

 

Afis A4 final

pozUniversitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate. Accesați declarația privind prelucrarea datelor cu caracter personal