Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău a inaugurat Postul de televiziune Academic TV

Joi, 26 noiembrie 2015, ora 11:00, Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău a inaugurat Postul de televiziune Academic TV care va funcționa ca un laborabor multi-media pentru studenții Universității care își vor putea efectua practica de specialitate pentru programele de studii care aparțin de acest domeniu comunicare și relații publice, filologie, marketing, informatică, tehnologia informaticii, dar și pentru studenții Universității care doresc să acumuleze experiență în TV.

Acest studio va emite intern în campusurile Universității în care vor fi emisiuni, dezbateri, știri, spot-uri și reclame, precum și materiale promoționale de profil. Acest proiect s-a realizat cu sprijinul Trustului de Presă Deșteptarea care a donat aparatura Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău și cu investițiile făcute de către Universitate pentru amenajarea acestui spațiu.

 

DSC_0191.JPGDSC_0189.JPGDSC_000001.JPG

pozUniversitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate. Accesați declarația privind prelucrarea datelor cu caracter personal