Proiectul social Împreună în bucuria dăruirii, ediția a IX-a

În perioada 2-16 decembrie 2015 Departamentul de Consiliere Profesională din Universitatea ,,Vasile Alecsandri” din Bacău va desfășura o campanie umanitară sub titulatura „Împreună în bucuria dăruirii”, proiect social aflat la a –IX- a ediție. Scopul vizat este strângerea de fonduri pentru întrajutorarea copiilor nevoiași din Bacău.
În cadrul proiectului, studenții Universității (dar şi persoane din exterior  care au vrut să sprijine campania noastră) au realizat o serie de produse specifice sărbătorii Crăciunului: felicitări, produse handmade, quilling etc. Aceste produse vor fi comercializate la Arena Mall, sâmbătă (12.12.2015) și duminică (13.12.2015), în intervalul orar 18:00 – 20:00, de către studenții voluntari și reprezentanții Ligii studențești (principalii parteneri ai proiectului). Cu acest prilej va avea loc și un frumos program  artistic, cu multe colinde românești, dar și din repertoriul internațional, susținut de echipa de voluntari ai Departamentului de Consiliere Profesională.  Fondurile colectate în urma vânzărilor vor fii distribuite unor copii nevoiași sub forma unor pachete de Crăciun.

 

Poster impreuna in bucuria daruirii

 

pozUniversitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate. Accesați declarația privind prelucrarea datelor cu caracter personal