Prof. univ. dr. ing. Schnakovszky Carol a fost ales noul Rector al Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău pentru mandatul 2016-2020

Marți, 8 martie 2016, au avut loc alegerile pentru funcția de Rector al Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău pentru mandatul 2016-2020.
Prezența la vot a fost de 97,63%, rezultatele înregistrate fiind următoarele:
  • Prof. univ.dr. ing. Lazăr Gabriel-Octavian – 40,68%;
  • Prof. univ. dr. ing. Livinți Petru – 4,37%;
  • Prof. univ. dr. ing. Schnakovszky Carol – 52,9%.
Prin urmare, Prof. univ. dr. ing. Schnakovszky Carol a fost desemnat câștigător, din primul tur, al alegerilor pentru funcția de Rector al Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău, mandatul 2016-2020.
Senatul Universității a validat în sedința de astăzi, 8 martie 2016, rezultatul alegerilor și mulțumește membrilor electori din cadrul comunității academice pentru prezența la vot. Senatul Universității apreciază activitatea Comisiei de alegeri, condusă de Prof. univ. dr. Mârza-Dănilă Dănuț-Nicu, pentru buna organizare și desfășurarea exemplară a scrutinului.
pozUniversitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate. Accesați declarația privind prelucrarea datelor cu caracter personal