Caravana RestartEdu la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău

Vineri, 11 martie 2016, între orele 15:00 și 19:00 va avea loc Caravana RestartEdu la Bacău în Biblioteca Universității „Vasile Alecsandri”. Organizatorii Colaliția pentru Educație, Restart în Educație și partenerii Institutul pentru Dezvoltarea Evaluării în Educație, Fundația Comunitară Bacău, Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău, Communication for Community, EEA Grants, ARDOR, Hai să facem! își propun o dezbatere care are drept obiectiv conectarea inovatorilor în educație cu cei care provin din sistemul educațional și care vor încerca să propună soluții la problemele actuale.
Caravana RestartEDU își propune crearea unui spațiu de dezbatere pentru temele care îi preocupă pe actorii din sistemul educațional, precum și identificarea unei formule pentru  continuarea discuțiilor relevante și întreprinderea acțiunilor concrete în jurul acestora. Participarea la eveniment este gratuită.

 

RestartEDU

pozUniversitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate. Accesați declarația privind prelucrarea datelor cu caracter personal