Proiectul social „Dăruiește din suflet”, ediția a IX-a

Începând cu data de 1 aprilie și până pe 25 aprilie 2016, Departamentul de Consiliere Profesională, în parteneriat cu Liga studențească, dă startul, în mod oficial, derulării proiectului social „Dăruiește din suflet”, aflat la cea de a IX-a ediție. Campania locală din cadrul acestui proiect se va numi „Ajută-l pe Tudor!”.
Anul acesta proiectul își propune să desfășoare o campanie centrată pe ajutorarea unui singur copil aflat într-o situație delicată. Acesta este Tudor, fratele Alexandrei,  studentă în anul III, la Facultatea de Litere, programul de studii Comunicare și relații publice. Tudor suferă de tetrapareză spastică, boală care îl împiedica în momentul de față să aibă o viață normala, fiind, momentan, în imposibilitatea de a-și folosi mâinile și picioarele.Acest copil urmează să facă o operație la Chișinău.
Susținătorii acestui caz pot contribui cu produse manufacturate, realizate în cadrul proiectului „Din mâini mici pentru inimi mari”, proiect susținut în special de către studenții de la Facultatea de Științe, programul de studii Pedagogia învățământului primar și preșcolar. În urma expoziției cu vânzare a produselor autohtone manufacturate (realizate de către studenți și elevi), care va avea loc la  Arena Mall Bacău, în după-amiezile de 16, 17, 23 și 24 aprilie, sumele colectate vor fi oferite lui Tudor, beneficiarul proiectului social „Dăruiește din suflet”. De asemenea, cei care doresc să se alăture în această campanie pot participa la realizarea momentelor artistice cu rol umanitar inițiate de către  voluntarii DCP, care vor avea loc în zilele mai sus amintite, tot la Arena Mall Bacău, începând cu ora 18:00. Invităm toți studenții, profesorii, voluntarii, prietenii, colaboratorii, Alumnii să se alăture, în semn de solidaritate și responsabilitate, în susținerea acestui caz.

 

Daruieste din suflet afis

 

din maini mici 2016

pozUniversitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate. Accesați declarația privind prelucrarea datelor cu caracter personal