Prof.univ.dr. Adrian-Valentin Cotîrleț a primit titlul de Doctor Honoris Causa

Miercuri, 20 aprilie 2016, Prof.univ.dr. Adrian-Valentin Cotîrleț, de la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău, renumitul chirurg și manager al Spitalului Municipal de Urgență Moinești, a primit titlul de Doctor Honoris Causa al Universității „George Bacovia”.

Cadrul festiv a reunit personalități de seamă din mediul academic, reprezentanți ai autorităților locale, mediului socio-ecomonic, doctori, colegi și prieteni. Laudatio a sintetizat în cuvinte emoționante personalitatea doctorului, managerului, profesorului și omului de știință, Adrian-Valentin Cotîrleț, realizările și valorile profesionale care i-au marcat întreaga activitate. Dintre acestea amintim: membru în 16 Asociații sociale și profesionale, 36 de distincții și premii, peste 40 de cursuri de formare profesională, peste 50 de articole publicate, peste 50 de prezentări la manifestări științifice internaționale, peste 80 de prezentări la manifestări științifice naționale.

Cu această ocazie s-a lansat și cartea „Chirurgul manager, miracolul de la Moinești”, dedicată la ceas aniversar doctorului și profesorului Adrian-Valentin Cotîrleț. „Este un moment emoționant pentru mine, o zi importantă, o mare onoare să primesc o astfel de distincție. Mulțumesc tuturor celor care au făcut ca această zi să fie atât de frumoasă pentru mine”, a declarat Prof.univ.dr. Adrian Cotîrlet, managerul Spitalului Municipal de Urgență Moinești.

 

cotarlet poza

pozUniversitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate. Accesați declarația privind prelucrarea datelor cu caracter personal