Conferința Științifică Internațională a Facultății de Științe ale Mișcării, Sportului și Sănătății – Ediția a 6 a

Comunicat de presă

În perioada 11-12 noiembrie 2016, la Facultatea de Ştiinţe ale Mişcării, Sportului şi Sănătăţii din cadrul Universităţii „Vasile Alecsandri” din Bacău vor avea loc manifestările științifice organizate cu ocazia Conferinţei Stiinţifice Internaţionale „Realizări şi perspective în domeniul educaţiei fizice şi sportului în contextul interdisciplinarităţii învăţământului european”, ediţia a VI-a.


Evenimentul științific este organizat în colaborare cu Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași în urma unui contract încheiat în urmă cu 4 ani. Cea de-a 6 –a ediție a conferinței are o largă audiență prin înscrierea în competiție a 110 lucrări științifice elaborate de 137 de autori din 38 de centre universitare și unități școlare și sportive din România și din 10 țări străine (Franța, Spania, Cehia, Slovacia, Slovenia, Serbia, Irlanda, Turcia, Arabia Saudită și Republica Moldova).

Manifestările științifice se vor deschide în ziua de 11 noiembrie 2016 prin desfășurarea a trei workshop-uri pe tematici diferite ale domeniului „Științei Sportului și Educației Fizice”.

Festivitatea de deschidere a competiției științifice va avea loc în data de 12 noiembrie 2016, ora 10:00, la Aula Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău.

Competiția științifică se va desfășura pe trei secțiuni, prin prezentări orale sau postere la nivelul III al Corpului D din universitate.

Persoană de contact: Prof. univ. dr. Tatiana Dobrescu, Prodecan, tel.: 0744524416.

 Afis A2 FSMSS

pozUniversitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate. Accesați declarația privind prelucrarea datelor cu caracter personal