DUPĂ DOUĂZECI DE ANI DE LA ABSOLVIRE (Utilaj Tehnologic pentru Industria Alimentară – promoția 1996)

În data de 25.11.2016, începând cu ora 12:00, Gruparea „Alumni Vasile Alecsandri” Bacău, din cadrul Societăţii Cultural  - Ştiinţifice „Vasile Alecsandri” Bacău,  a organizat în Aula „Vasile Alecsandri”, din cadrul Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău, revederea de 20 ani de la absolvirea promoției 1996, a Facultății de Inginerie, specializarea Utilaj tehnologic pentru industria alimentară. La acest eveniment au participat absolvenți precum și cadre didactice (în activitate sau pensionari).
Festivitatea a debutat cu intonarea imnului Gaudeamus Igitur și cel al Universității, după care doamna prof.univ.dr.ing. Bibire Luminița, îndrumătoarea de an de la această specializare, din promoții 1996, a susținut un speech introductiv.
 Activitatea a continuat cu un „remember”, pentru cei care nu mai sunt printre noi și cu strigarea catalogului, prilej cu care fiecare invitat a avut ocazia de a-și prezenta în fața auditoriului realizările profesionale dar și cele personale, de la terminarea facultății și până în prezent. Ulterior toate cadrele didactice participante au luat cuvântul, fiecare încercând în cuvinte puține să adune și să împărtășească cât mai multă înțelepciune de viață. După fotografia de grup, participanţii s-au deplasat la masa festivă.
Evenimentul a fost un bun prilej pentru foștii noștri studenți de a depăna amintiri plăcute din timpul studenției, de a relua legătura cu colegii și cadrele didactice universitare, de a realiza un schimb eficient de idei, concepte și alte informaţii din domeniul ingineriei alimentare şi tehnologice, cât și din alte domenii conexe în care unii dintre ei profesează în prezent.

 

UTIA 1996

pozUniversitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate. Accesați declarația privind prelucrarea datelor cu caracter personal