Workshop Job Trust la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău

Departamentul de Consiliere Profesională al Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău a organizat miercuri, 23.11.2016, corp D, Sala Senat, ora 14:30, primul worshop din anul universitar în curs de prezentare a firmei „Job Trust – Training and Recruitment” a locurilor de muncă din Grecia și insulele conexe, pentru perioada estivală 2017, eveniment aflat la a III-a ediție.

 

Prezentarea firmei Job Trust face parte dintr-un tur al promovării locurilor de muncă în domeniul hotelier pentru studenții din  cadrul centrelor universitare, atât din țară cât și din Europa, firma având o colaborare în acest sens cu peste 130 universități partenere. Evenimentul a debutat cu o prezentare generală a categoriilor de joburi disponibile pentru care studenții pot opta, condițiile pe care aceștia trebuie să le îndeplinească, detalii legate de program, salarizare, bonusuri, locații, nivelul limbii engleze, certificatul de practică pe care îl vor primi la sfârșitului perioadei, prezentarea fiind realizată de către Iana Anghel, reprezentant Job Trust, asistând deopotrivă și managerul general al firmei, Alexandros Savvidis.
Mai mulți participanți la stagiul din anul precedent, studenți din cadrul Facultății de Științe Economice, programele de studii Administrarea Afacerilor și Contabilitate și Informatică de Gestiune au împărtășit studenților prezenți impresii cu privire la experiența avută în vara 2016, în insula Creta, în cadrul activității, oferind detalii despre: activitate, gestionarea situațiilor noi de viață, modul în care au reușit să îmbine utilul cu plăcutul, prieteniile închegate cu tinere aparținând unor culturi, exersarea și îmbunătățirea abilităților de comunicare în limba engleză. Mesajul acestora a fost recomandarea pentru colegii lor de a se implica în aceste acțiuni, de a participa pentru oportunitățile de dezvoltare personală și profesională pe care le oferă,  responsabilizare, deschidere către multiculturalism. Aceștia, personal, și-au exprimat intenția de a repeta experiența în sezonul estival 2017.
După prezentarea generală a programului, studenții interesați au rămas pentru a-și susține interviul de selecție în limba engleză alături de cei doi reprezentanți ai firmei Job Trust.  Pentru studenții interesați dar care nu au reușit să fie prezenți la eveniment, există posibilitatea de a se înscrie direct pe pagina web a firmei:www.jobtrust.gr, urmând ca interviul de selecție să fie susținut prin intermediul aplicației Skype.

 

Job Trust

pozUniversitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate. Accesați declarația privind prelucrarea datelor cu caracter personal