Campania „Din suflet pentru un zâmbet”

În perioada 07 noiembrie - 06 decembrie 2016, studenţii de la programul de studii Comunicare şi relaţii publice de la Facultatea de Litere, Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău, în colaborare cu Departamentul de Consiliere Profesională, organizează campania intitulată „Din suflet pentru un zâmbet”. Campania are ca obiectiv sensibilizarea comunităţii cu privire la necesităţile vârstnicilor, precum şi nevoia acestora de a socializa şi a se integra în activităţile oferite de către Fundaţia de Sprijin Comunitar.

Studenţii au colectat fonduri pentru achiziţionarea de cărţi, rechizite, dulciuri, fructe, haine care vor fi donate bătrânilor din cadrul Centrului de zi pentru persoane vârstnice doctor „Ştefan Ciobanu”, în data de 6 decembrie, când va avea loc şi un spectacol de colinde.

 

Afis campanie .jpg page1

pozUniversitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate. Accesați declarația privind prelucrarea datelor cu caracter personal