Balul Bobocilor 2016 la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău

Asociația Liga Studenţească din Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău organizează Balul Bobocilor, eveniment devenit o tradiție pentru toți studenții Universității. În acest an, Balul Balurilor  are  ca tematică „Super heroes”, fiind cel mai așteptat eveniment al anului pentru student, iar super show-ul să anunţă a fi unul de neuitat!

Aşadar, miercuri, 14 decembrie 2016, începând cu orele 20:00, la Teatrul de Vară „Radu Beligan” din Bacău vom avea parte de tradiţionalul Concurs de Miss şi Mister Boboc, cu probe de deghizare pe tema balului, momente artistice, muzică, modă și dans realizate de studenţii Universităţii. Pe finalul evenimentului atmosfera va fi încinsă de către invitata specială, Nicoleta Nucă, care ne va delecta cu cele mai tari hituri ale momentului. Promitem că petrecerea nu se va încheia aici şi va continua până în zori, căci Super-eroii nu dorm niciodată.

Pentru mai multe detalii accesați site-ul evenimentului:

www.balul-bobocilor.ligastudenteasca.ro.                

Contact:

Asociația Liga Studenţeascădin Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

0747162698

 

afis Balul Bobocilor

pozUniversitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate. Accesați declarația privind prelucrarea datelor cu caracter personal