Campionatul Naţional Universitar de Atletism - Sală

Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice, prin Federaţia Sportului Şcolar şi Universitar şi Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău, prin Facultatea de Ştiinţe ale Mişcării, Sportului şi Sănătăţii organizează, în perioada 04-05 februarie 2017, la Bacău, Campionatul Naţional Universitar de Atletism - Sală, ediţia a XXII-a. Parteneri la acest eveniment sunt Primăria Municipiului Bacău, Federaţia Română de Atletism, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Bacău și Asociația Liga Studenţească din Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău.

La campionat vor participa 22 de facultăţi/departamente din 21 de centre de învăţământ superior din România. În programul competiţiei sunt incluse 13 probe masculin şi 13 feminin, în cadrul cărora se vor întrece peste 120 de studenţi, care vor fi însoţiţi de 20 de cadre didactice.

Şedința tehnică va avea loc pe 03.02.2017, ora 18:00, în Sala Senatului Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău.Campionatul este una dintre cele mai vechi competiții de tradiție din sportul universitar românesc, organizat de Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău pentru al XI-lea an consecutiv.

CNU Atletism

pozUniversitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate. Accesați declarația privind prelucrarea datelor cu caracter personal