Echipa de volei feminin a Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău, reprezentanta României, a păstrat și în anul 2017 titlul de Campioană Europeană Universitară de volei

Duminică, 2 iulie 2017, echipa României, care a fost reprezentată de Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău, a câștigat Campionatul European Universitar de Volei Feminin în localitatea Rzeszow (Polonia), după o finală spectaculoasă, în care a învins echipa Universității din Bordeaux cu scorul de 3-2 (25-27, 25-22, 26-28, 25-11, 15-11).

Echipa studentelor de la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău a fost formată din jucătoarele: Ana Cristina Cazacu, Loredana-Florentina Filipas, Ioana-Maria Baciu, Lorena-Raisa Ciocian, Iuliana Matache, Mihaela Albu, Sabina Miclea-Grigoruta, Andra Ciucu, Laura-Eugenia Versescu, Simona-Bianca Costin.

Mulțumim fetelor pentru succesul repurtat și pentru faptul că au dus renumele României și a Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău peste hotare.

Nu vrem să uităm nici echipa tehnică formată din prof. Aurel Cazacu și Lucian Voinea, pe care îi felicităm pentru victorie.

volei 2017

pozUniversitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate. Accesați declarația privind prelucrarea datelor cu caracter personal