Colocviu pluridisciplinar francofon asupra Materialelor, Mediului şi Electronică - PLUMEE 2017, ediţia a V-a

Facultatea de Inginerie a Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău organizează în perioada 19- 21 octombrie 2017, al cincilea Colocviu pluridisciplinar francofon asupra Materialelor, Mediului şi Electronică, PLUMEE 2017, în colaborare cu Școala Națională Superioară de Inginerie din Limoges, Şcoala Naţională Superioară de Ceramică Industrială Limoges, Universitatea din Limoges și Institutul Naţional de Micro-Tehnologie Bucureşti.

Deschiderea oficială a colocviului, va avea loc în Aula Universității, joi, 19 octombrie 2017, începând cu ora 10:00. Colocviul are ca partener în organizarea manifestării Consiliul Județean Bacău și  beneficiază de susținerea Agenției Universitare a Francofoniei, a societății AEROSTAR S.A și a societății SIF Moldova.

Principalele obiective ale acestui colocviu internațional sunt crearea și menținerea unor strânse legături între comunitățile științifice francofone şi realizarea unor colaborări în domenii științifice transversale cum ar fi: Materiale, Mediu, Mecatronică, Informatică, Energetică şi Electronică. Pe parcursul a trei zile vor fi prezentate o serie de comunicări științifice, în cadrul a 5 secțiuni, estimându-se participarea a peste 80 de oameni de știință din mai multe țări francofone.

Afis PLUMEE 2017

pozUniversitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate. Accesați declarația privind prelucrarea datelor cu caracter personal