Simpozionul Ecologia și Protecția Ecosistemelor - 2017

Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău, Facultatea deȘtiințe, Departamentul de Biologie, Ecologie și ProtecțiaMediului organizează, în perioada 2-4 noiembrie 2017, a XII-a ediție a simpozionului Ecologia și Protecția Ecosistemelor, manifestareștiințifică tradițională, ce va contribui la consolidarearelațiilor de colaborare dintre instituțiile de învățământ,cercetare și cultură, cu implicareamediului social-economic, precum și la dezvoltarea cercetării dindomeniul științelor naturii.

A III-a ediție a Concursului zonal de mere și prezentarea unor invenții a membrilor Asociației Inventatorilor din România, Filiala Bacău sunt evenimentele asociate acestei ediții a simpozionului. Programul detaliat al manifestării științifice poate fi vizualizat pe pagina www.epebacau.ro.

Deschiderea oficială a manifestării științifice Ecologia și Protecția Ecosistemelor va avea loc vineri, 3 noiembrie 2017, ora 9:00, în Aula Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău (corpul D).

 

Prorector pentru etica şi imaginea universităţii,

Conf. univ. dr. Cristina CÎRTIŢĂ-BUZOIANU

Afis EPE 2017

pozUniversitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate. Accesați declarația privind prelucrarea datelor cu caracter personal