Proiectul „Împreună în bucuria dăruirii”, ediția a XI-a

   În perioada noiembrie - decembrie 2017, Departamentul de Consiliere Profesională, din cadrul Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău, organizează proiectul social-umanitar „Împreună în bucuria dăruirii”, eveniment aflat la a XI-a ediție, subintitulat „Fii și tu Moș Crăciun!”, în parteneriat cu Fundația de Sprijin Comunitar, Bacău și Grădinița cu program prelungit „Lizuca”, Bacău.

Proiectul are ca scop întrajutorarea copiilor nevoiași, sensibilizarea studenților față de problematica socio-umană a comunității băcăuane, stimularea sentimentelor de responsabilitate, și implicare civică.

Studenți, cadre didactice, membri ai comunității s-au mobilizat în realizarea unor cadouri personalizate, care vor fi oferite celor două grupuri țintă, pentru 50 copii - Centrul de zi „Clubul cu Lipici”, Corbasca, județul Bacău și 12 copii - Centrul pentru copii defavorizați „Casa Meuli, Faraoani”, județul Bacău, în data de 19 decembrie.

afis Proiect

pozUniversitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate. Accesați declarația privind prelucrarea datelor cu caracter personal