Student pentru 3 zile la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău

Asociația Liga Studențească din cadrul Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău, în parteneriat cu Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău, organizează, în perioada 3-5 aprilie 2018, unul dintre cele mai importante proiecte „Student pentru 3 zile”.

Scopul evenimentului vizează în mod direct elevii aflați în anul terminal din cadrul liceului, dar și elevii aflați în clasa a XI-a, vizând integrarea și trecerea moderată din mediul preuniversitar în cel academic. Tinerii vor avea prilejul de a interacţiona cu studenţii şi profesorii, precum și să experimenteze viața studențească din campusurile și căminele universității, cât și activitățile de voluntariat coordonate de voluntarii Asociației Liga Studențească, de tip social, cultural, educativ și sportiv. Cel mai important obiectiv al proiectului îl reprezintă acomodarea tinerilor din cadrul liceal cu mediul universitar, dar și familiarizarea cu modul de predare-învățare specific.

Asociația Liga Studențească din Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău a fost înființată în anul 1990 și reprezintă una dintre cele mai vechi asociații voluntare din mediul studențesc la nivel național, este membră a Uniunii Naționale a Studenților din România și reprezentată de tinerii studenți din cadrul celor cinci facultăți ale Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău.

afis student pentru 3 zile

pozUniversitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate. Accesați declarația privind prelucrarea datelor cu caracter personal