Două activităţi destinate studenţilor organizate de Societatea Antreprenorială Studenţească

Pe data de 15 martie 2018, în sala de protocol a restaurantului universităţii a avut loc prima şedintţă de instruire, dintr-o serie de trei şedinţe lunare (în martie, aprilie şi mai), organizate de SAS, în parteneriat cu Rubik Hub, ADR Nord-Est Piatra Neamţ, având ca tematică dezvoltarea aptitudinilor antreprenoriale ale tinerilor şi instruirea acestora pentru a înfiinta un start-up. La activitate, au fost prezenţi 28 de studenti, din toate facultăţile universităţii, precum şi cadre didactice la de Facultatea de Ştiinţe Economice.

Pe data de 22 martie 2018, s-a desfășurat un seminar de simulare a afacerilor, având ca organizatori organizația Fabricat în Bacău și SAS, care a reunit oameni de afaceri şi cadre didactice, sub auspiciile dezvoltării afacerilor locale. Au fost prezenți manageri de la Salbac, Executive Motors, Barleta, dar şi cadre didactice din Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău şi Universitatea „George Bacovia”, formatori străini şi locali.

Participanții au realizat o activitate de instruire interactivă, finalizată prin concluzii pertinente, referitoare la consolidarea unei mentalități constructive la nivelul mediului de afaceri local și de întărire a colaborării dintre mediul academic și cel de business, pentru o mai bună integrare a tinerilor pe piața muncii.

poza 3.jpgpoza 2.JPGpoza 1.JPG

pozUniversitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate. Accesați declarația privind prelucrarea datelor cu caracter personal