Dialog cu Corina CREŢU, Comisarul european pentru politică regională, la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău

Pe 22 mai, Universitatea „Vasile Alecsandri”din Bacău este gazda dialogului cu cetățenii despre viitorul Europei și al politicii de coeziune, având ca interlocutori pe doamna Corina CREŢU, comisarul european pentru politică regională, și pe doamna Rovana PLUMB, ministrul fondurilor europene.

Evenimentul care va avea loc în Aula Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău, începând cu ora 10:30, va fi deschis presei și va fi transmis în direct pe CaleaEuropeana.ro.  Înscrierea la dezbatere se poate face completând formularul de înscriere online, până cel târziu în data de 21 mai 2018, ora 18.00, sau online, prin intermediul rețelelor sociale Facebook și Twitter, folosind #EUdialogues și #FutureOfEurope. Din motive de securitate, accesul în sală se va face în limita locurilor disponibile, între orele 9.00 - 10.15 și va fi permis, în primul rând, participanților înregistrați, care posedă asupra lor un act de identitate.

Mai multe detalii puteţi găsi aici.

pozUniversitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate. Accesați declarația privind prelucrarea datelor cu caracter personal