Masă rotundă „Noi parteneriate – Noi oportunităţi pentru studenţi” în cadrul proiectului CECIM

Vineri, 13 iulie 2018, ora 11:00, în Sala Senatului Universităţii „Vasile Alecsandri” din Bacău, va avea loc Masa rotundă intitulată „Noi parteneriate – Noi oportunităţi pentru studenţi”. Evenimentul face parte din proiectul CNFIS-FDI-2018-0223 „Comunicare eficientă și consiliere educaţională în vederea integrării pe piața muncii” (CECIM).

Obiectivul general al acestei întâlniri  este îmbunătățirea continuă a comunicării între studenţi – universitate – angajatori, pentru crearea profilului absolventului cerut de angajator, prin corelarea competenţelor dobândite cu cerinţele de pe piaţa muncii. În cadrul evenimentului se vor prezenta activităţile propuse a fi realizate în parteneriat cu angajatorii, discuţii tematice privind Relaţia dintre angajatori și universitate: un parteneriat pentru o carieră de succes şi o dezbatere intitulată Angajator-student: preocupări, așteptări și oportunități!.

Toate acestea au drept scop obţinerea unui feedback din partea angajatorilor cu privire la portretul absolventului, stagiile de practică şi internship, precum şi adaptarea curriculum-ului pentru a răspunde cerinţelor de pe piaţa forţei de muncă, prin încheierea de acorduri de parteneriat.

Programul manifestării poate fi vizualizat aici (.pdf)

Afis Final 13 iulie 2018

pozUniversitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate. Accesați declarația privind prelucrarea datelor cu caracter personal