Balul Bobocilor 2018

Asociația Liga Studențească din Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău organizează cel mai așteptat eveniment studențesc: BALUL BOBOCILOR 2018, ediția a XXVII-a. Evenimentul se va desfășura sub tema anilor '20. Spectacolul va avea loc pe data de 5 decembrie 2018, ora 19:30, la Teatrul de Vară „Radu Beligan”, unde vor participa 9 perechi formate din rândul bobocilor, reprezentând cele 5 facultăți ale Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău.

Participanţii vor susţine o serie de probe, care le vor evidenția calitățile morale și fizice, acaparând atenţia, atât a juriului, cât şi a spectatorilor. Între probele concurenţilor, invitații se vor delecta cu diverse momente artistice pregătite de cei mai talentaţi studenți băcăuani. Activitatea se va încheia cu ceremonia de decernare a titlurilor de MISS și MISTER BOBOC 2018. Invitatul special al serii este artista NICOLE CHERRY, care promite o prestație de neuitat.

Afis Balul Bobocilor 2018

pozUniversitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate. Accesați declarația privind prelucrarea datelor cu caracter personal