Olimpiada Națională de Agricultură

În perioada 22-26 aprilie 2019 se va desfăşura la Bacău Olimpiada Națională de Agricultură: Creșterea animalelor și Cultura plantelor pentru elevii  claselor a XI-a şi a XII-a de la liceele agricole şi de zootehnie din toată ţara. Vor participa peste 120 de elevi din colegiile și liceele din întreaga țară, din 30 de judeţe, alături de profesorii lor însoţitori, dar şi 20 de membri ai Comisiei centrale.

Organizatorii principali sunt Ministerul Educației Naționale, Inspectoratul Școlar Județean Bacău, Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău, Liceul Tehnologic „Dumitru Mangeron” Bacău, Liceul Tehnologic „Grigore Antipa” Bacău, Liceul Tehnologic „G.J. Cancicov” Parincea și Liceul Tehnologic „J. M. Elias” din Sascut.

Deschiderea festivă va avea loc, pe 22 aprilie 2019, de la ora 18:00, în Aula Universităţii „Vasile Alecsandri” din Bacău.

AFIS DESCHIDERE1

pozUniversitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate. Accesați declarația privind prelucrarea datelor cu caracter personal