Liga Studențească din Bacău organizează evenimentul studențesc „Balul Bobocilor 2019”

Asociația Liga Studențească din Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău vă invită la cel mai așteptat eveniment studențesc: BALUL BOBOCILOR 2019, ediția a XXVIII-a. Evenimentul se va desfășura sub tema „Tradițional Românesc”. Spectacolul va avea loc pe data de 3 decembrie 2019, ora 19:30, la Teatrul de Vară „Radu Beligan”, unde vor participa 9 perechi formate din rândul bobocilor, reprezentând cele 5 facultăți ale Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău.

Participanţii vor susţine o serie de probe, care le vor evidenția calitățile morale și fizice, acaparând atenţia, atât a juriului, cât şi a spectatorilor. Între probele concurenţilor, invitații se vor delecta și cu diverse momente artistice pregătite de cei mai talentaţi studenți băcăuani. Activitatea se va încheia cu ceremonia de decernare a titlurilor de MISS și MISTER BOBOC 2019. Invitatul special al serii este artista Elena Gheorghe, care promite o prestație de neuitat.

Afis Balul Bobocilor

pozUniversitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate. Accesați declarația privind prelucrarea datelor cu caracter personal