Proiectul ERASMUS + LABOTRANS

Universitatea „Vasile  Alecsandri”  din  Bacău este partener în proiectul Erasmus +  , LABOTRANS - Educational Potential of the Gamification Transmedia Learning in the Promotion of Soft Skills for the Labor Market Incorporation of Disabled People with University Degree (https://sites.google.com/view/labotrans/home/home-english), coordonat de Fundación Empresa Universidad de Alicante de la Comunidad Valenciana (FUNDEUN), ID Proiect: 2018-1-ES01-KA204-050430.

Cu parteneri din Spania, Grecia, Germania și România, proiectul dorește să acorde o șansă tinerilor cu dizabilități, absolvenți de studii superioare care nu au reușit să sa angajeze după absolvirea facultății. Cu ajutorul platformei dezvoltate în cadrul partneriatului menționat, se vor cultiva trăsăturile de personalitate așa numitele „soft skills” ale grupului țintă, care permit o interacțiune mai ușoară cu angajatorii, o adaptabilitate mai mare și o integrare rapidă într-un nou colectiv.

pozUniversitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate. Accesați declarația privind prelucrarea datelor cu caracter personal