Proiectul ERASMUS + MULTITRACES

Universitatea „Vasile  Alecsandri” din Bacău este coordonatorul internațional al  proiectului Erasmus+, KA2, intitulat Multidisciplinary training in circular economy and smart valorisation of the rural area for new business models (http://multitraces.ub.ro/) acronim, MULTITRACES.

Proiectul se va desfășura pe o perioadă de trei ani, septembrie 2019-august 2022 și se bucură de un consorțiu format din: Universitatea „Vasile  Alecsandri” din  Bacău și Romagria S.R.L. (România), Politehnica din Torino și Agrindustria Tecco (Italia), International Helenic University și Alfa Wood Group S.A. (Grecia), Universitatea din Alicante și Comunidad de Regantes de Pliego (Spania).

Obiectivele proiectului urmăresc să promoveze conceptul de economie circulară aplicat în mediul rural în formarea antreprenorială a studenților din cele patru universități, să le ofere o formare practică într-un mediu internațional, să consolideze legăturile dintre mediul economic și cel academic și nu în ultimul rând, să militeze pentru implementarea principiilor economiei circulare în activitățile economice specifice ariilor rurale.

pozUniversitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate. Accesați declarația privind prelucrarea datelor cu caracter personal