Finalizarea cursului de Programare Orientată pe Obiecte în PHP şi Drupal CSM, ediţia a doua, la Bacău

Marţi, 9 iunie 2020, s-a desfăşurat (online) sesiunea de închidere a cursului de Programare Orientată pe Obiecte în PHP și Drupal CMS, realizată de compania SC Softescu SRL din Bacău pentru studenţii Universităţii „Vasile Alecsandri” din Bacău. La ceremonie au participat doi invitați speciali din partea Asociației Drupal și din cadrul comunității Drupal.

Acest curs se află la a doua ediţie şi au finalizat 28 de studenţi. Menţionăm că unul dintre Trainerii Drupal, d-ra Lidia Matei, este absolventă a Facultăţii de Ştiinţe, programul de studii Informatică. Cursul continuă colaborarea fructuoasă dintre Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău şi Softescu, o companie de servicii de software care operează pe două continente, cu sedii în New York City, Bucureşti şi Bacau. Experții Softescu utilizează cele mai recente versiuni de Drupal, Angular și Hyperledger pentru a crea următoarea generație de aplicații pentru transformarea digitală.

Softescu

pozUniversitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate. Accesați declarația privind prelucrarea datelor cu caracter personal