Şefii de promoţie de la cele cinci facultăţi din cadrul Universităţii „Vasile Alecsandri” din Bacău premiaţi de către Arhiepiscopia Romanului și Bacăului

A devenit deja o tradiţie ca Arhiepiscopia Romanului şi a Bacăului să premieze şefii de promoţie din universităţi, colegii şi licee, evenimentul fiind organizat petru al şaselea an consecutiv.

Din partea Universităţii „Vasile Alecsandri” din Bacău a participat domnul Conf. univ. dr. Bogdan-Constantin RAŢĂ – Prorector pentru programe de cercetare, însoţit de şefii de promoţie de la cele cinci facultăţi, respectiv: TEODORESCU Diana -Ştefana, Facultatea de Inginerie; STROE (MISTREANU) Maria-Denisa, Facultatea de Litere; PANAITE Iulia, Facultatea de Ştiinţe; IACOB Bianca-Georgiana, Facultatea de Ştiinţe Economice şi CONŢU Maria-Magdalena, Facultatea de Ştiinţe ale Mişcării, Sportului şi Sănătăţii.

Festivitatea de premiere a fost organizată la intrarea în Parcul Cancicov şi a fost coordonată de către preotul protopop Costică Busuioc, alături de părintele Pimen Costea, vicar admnistrativ al Centrului Eparhial de la Roman. Evenimentul simbolizează recunoaşterea calităţii învăţământului băcăuan universitar şi preuniversitar, precum şi respectul faţă de educaţie şi rolul acesteia în societatea actuală.

poza 1poza 2poza 3poza 4poza 5poza 6

pozUniversitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate. Accesați declarația privind prelucrarea datelor cu caracter personal