Liga Studențească organizează cel mai spectaculos festival studențesc din România „STUDENȚIADA 2020”

Asociația Liga Studențească din Bacău organizează cel mai mare și cel mai spectaculos festival studențesc din România „STUDENȚIADA 2020”. Festivalul se va desfășura în perioada 16-20 noiembrie 2020, sub  coordonarea  Uniunii Naționale a Studenților din România. Anul acesta tema evenimentului este „Educația pe primul loc”.

Uniunea Națională a Studenților din România este o federație apolitică ce are ca scop reprezentarea intereselor socio-profesionale ale studenților români. UNSR sprijină procesele publice de consultare a tinerilor în legătură cu problemele care îi privesc, implicarea lor directă în luarea deciziilor, precum și liberul acces la informațiile de interes public.

În cadrul evenimentului studenţii vor avea parte de o varietate de activităţi care să-i ajute în dezvoltarea lor personală, cât şi în acomodarea cu tot ceea ce înseamnă viaţa de student din această perioadă și nu numai. Astfel, ei vor avea parte de diferite sesiuni de comunicări, dezbateri pe diverse teme și workshop-uri.

Luni,16 noiembrie – sesiune Q&A pe tema educației cu Ștefănuț Buhuș - Președintele LSUBc, marți, 17 noiembrie -Workshop despre „Educație financiară”, susținut de Marius Baghiu - OVB Allfinanz Bacău, miercuri,18 noiembrie - Workshop de nutriție, susținut de Loredana Ungureanu absolventă a Facultății de Nutriție și Dietetică din cadrul Universității de Medicină Farmacie Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu-Mureș, joi, 19 noiembrie – dezbatere pe tema „Mediul online în timpul pandemiei” și vineri, 20 noiembrie - deschiderea evenimentului Student pentru 3 zile. 

Evenimentul se va desfășura în mediul online. Pentru mai multe detalii accesați pagina de Facebook Liga Studențească  Bacău- https://www.facebook.com/ligastudenteascabacau.

Studențiada cover facebook

pozUniversitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate. Accesați declarația privind prelucrarea datelor cu caracter personal