Editura „Alma Mater” a Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău clasificată în categoria B pentru domeniul Filologie de către CNCS

În perioada 17.09.2020 – 23.12.2020, Editura „Alma Mater” a Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău a participat la competiția de clasificare a editurilor din România și Republica Moldova respectând îndeaproape prevederile prezentate în Metodologia de evaluare și clasificare a editurilor, colecțiilor și revistelor științifice, în vederea recunoașterii și clasificării din partea Consiliului Național al Cercetării Științifice a revistelor științifice și editurilor din domeniul fundamental al Științelor Umaniste, anexă a Ordinului Ministerului Educației și Cercetării nr. 5550/11.09.2020.

În urma procesului de evaluare realizat de către Consiliul Național al Cercetării Științifice, începând cu data de 30 decembrie 2020, Editura „Alma Mater” a Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău este recunoscută și clasificată în categoria B pentru Domeniul Fundamental al Științelor Umaniste – Filologie.

Pentru celelalte domenii științifice, ultima clasificare a editurilor a avut loc în anul 2011. Conform acesteia, Editura „Alma Mater” este încadrată, de asemenea, în categoria B.

pozUniversitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate. Accesați declarația privind prelucrarea datelor cu caracter personal