Workshop-ul educațional „UN PAS SPRE VIITOR - INGINERIA O CARIERĂ DE SUCCES”, ediția a VIII-a

Facultatea de Inginerie, din cadrul Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău, organizează, în perioada 1 martie – 30 martie 2021, Workshop-ul educațional „UN PAS SPRE VIITOR - INGINERIA O CARIERĂ DE SUCCES”, ediția a VIII-a, respectiv o serie de întâlniri online găzduite pe platforma TEAMS a Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău.

Întâlnirile au ca obiectiv principal sensibilizarea elevilor în privința INGINERIEI, ca domeniu de studiu și activitate profesională, pentru un viitor cât mai atractiv. Activitatea își propune ca obiective secundare: planificarea carierei, orientarea profesională a elevilor și creșterea motivării acestora în privința continuării studiilor în învățământul superior, atingerea performanței și facilitarea integrării pe piața forței de muncă.

De asemenea, avem în vedere o mai bună colaborare între universitate/facultate și licee, colegii, agenți economici, astfel încât educația să rămână un factor esențial în dezvoltarea societății actuale.

Vă așteptăm să participați împreună cu elevii dumneavoastră la activitate. Menționăm că toți participanții vor primi diplome de participare.

poster worshop

 

pozUniversitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate. Accesați declarația privind prelucrarea datelor cu caracter personal