Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău parteneră în proiectul ARVET

Universitatea „Vasile  Alecsandri”  din  Bacău este partener în proiectul Erasmus + KA2 , ARVET – Digital guidance through beacons and augmented reality for the inclusion of students with disabilities in Vocational Training practices, contract număr 2020-1-ES01-KA202-082790, coordonat de Fundación Empresa Universidad de Alicante de la Comunidad Valenciana (FUNDEUN), care include un număr de cinci instituții publice și private din  Spania, Finlanda, Germania și România.

Proiectul dorește să acorde o șansă tinerilor cu dizabilități, absolvenți de studii superioare care nu au reușit să se angajeze după absolvirea facultății. Cu ajutorul platformei dezvoltate în cadrul partneriatului menționat și utilizând realitatea augmentată ca instrument, se vor cultiva trăsăturile de personalitate ale grupului-țintă, prin dezvoltarea de „soft skills”, abilități care contribuie la identitatea managementului personal al carierei, facilitarea interacțiunii cu angajatorii și creșterea adaptabilității în cadrul unui nou colectiv.

Mai multe informații se pot găsi pe site-ul proiectului: https://sites.google.com/view/arvetproject/home/home-english

pozUniversitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate. Accesați declarația privind prelucrarea datelor cu caracter personal