ERASMUS OPEN DOORS ONLINE

Marți,  30 martie 2021, va avea loc pe Platforma Microsoft TEAMS a Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău, la ora 15,  evenimentul Erasmus Open Doors (#EOD2021) – Învață din experiența mea! – Erasmus merge mai departe!  - organizat de Biroul Erasmus+ al Universității în colaborare cu Agenția Națională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale (ANPCDEFP) din București.
Activitatea se adresează tuturor studenților care doresc să afle noutăți despre oportunitățile de mobilități de studiu (SMS) și de plasament (SMP) în străinătate pentru viitoarele selecții Erasmus+ chiar și în timp de pandemie.
Sunt invitați atât coordonatorii Erasmus+ ai facultăților, profesorii coordonatori de acorduri inter-instituționale, foștii studenți Erasmus ai universității care pot împărtăși din experiențele lor prin programul Erasmus+.
Detaliile de logare vor fi publicate luni, 29 martie 2021, pe pagina Biroului de relații internaționale și programe comunitare (https://www.ub.ro/int/news) și/sau comunicate de către coordonatorii Erasmus de la facultăți.

EOD 2021 poster eveniment 30.03.2021

pozUniversitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate. Accesați declarația privind prelucrarea datelor cu caracter personal