Ziua Porţilor Deschise Online la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău

Joi, 1 aprilie 2021, începând cu ora 10, pe platforma Microsoft Teams a Universităţii „Vasile Alecsandri” din Bacău va avea loc evenimentul „Ziua Porţilor Deschise Online”. Evenimentul se încadrează într-un proiect mai amplu intitulat „Luna Porților Deschise Online”, când în luna aprilie Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău va organiza o serie de evenimente adresate elevilor în vederea familiarizării acestora cu mediul universitar. Scopul acestui proiect este diversificarea pârghiilor de colaborare, comunicare şi inter-cunoaştere instituţională, între Universitate și colegiile/liceele din Județul Bacău, precum și județele limitrofe (Vaslui, Neamț, Vrancea).
Grupul ţintă în cadrul acestei manifestări este format din elevii claselor X –XII, iar principalul  obiectiv vizat este prezentarea ofertei noastre educaţionale pentru anul universitar 2021-2022, în vederea asigurării unui real proces de orientare/consiliere profesională, precum şi un dialog universitar cu reprezentanţii mediului academic şi ai studenţilor. 
Pentru a participa la eveniment vă rugăm să accesați link-ul https://tinyurl.com/zpdubc (Platforma Microsoft Teams). Vă așteptăm alături de noi, în mediul online, pentru a cunoaște oferta educațională a celor 5 facultăți și a intra în dialog cu studenții de la Ligă și consilierii DCP.

Afis ZPD UBc

pozUniversitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate. Accesați declarația privind prelucrarea datelor cu caracter personal