Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău a organizat Erasmus Open Doors Online 2021 (#EOD2021)

Marți, 30 martie 2021, începând cu ora 15, Biroul Erasmus+, din cadrul Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău, a organizat evenimentul online, Erasmus Open Doors 2021 (#EOD2021) – Învață din experiența mea! Erasmus merge mai departe, pe Platforma TEAMS a universității. La eveniment au participat în jur de 100 studenți de la toate cele 5 facultăți, atât cei interesați de selecția Erasmus 2021-2022, aflată în plină desfășurare, cât și foști studenți Erasmus.

Au fost prezenți coordonatorii Erasmus de la nivelul facultăților și unii dintre profesorii responsabili de acorduri inter-instituționale care i-au asigurat pe studenți de sprijinul lor. Cu acordul studenților, au fost publicate pe pagina de Facebook a Biroului de relații internaționale și programe comunitare a UVAB, România, mărturii ale experiențelor lor, însoțite de fotografii din timpul mobilității, unele încercate de pandemia COVID 19. Biroul Erasmus+ a făcut o scurtă prezentare a programului și a pașilor selecției și a prezentat testimonialele studenților care au trimis câteva impresii despre mobilitățile de studiu și de plasament. Studentele Sorina CONSTANDACHE și Bianca CERNAT de la Facultatea de Litere au intervenit și în timpul activității descriind, pe scurt, experiențele lor încurajându-i pe studenți să profite de această oportunitate pentru dezvoltarea lor, atât pe plan academic, cât și pe plan personal. După prezentare, studenții au pus întrebări și s-au arătat interesați de o astfel de oportunitate internațională Erasmus de studiu sau de plasament.

Larisa IANCU FSMSS VIA University College DanemarcaSorina CONSTANDACHE Litere Saint Etienne Franta



pozUniversitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate. Accesați declarația privind prelucrarea datelor cu caracter personal