Proiectul social-umanitar „Dăruiește din suflet”, ediția a XIII-a

În perioada 12-26 aprilie 2021, Departamentul de Consiliere Profesională din cadrul Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău a desfășurat proiectul social-umanitar „Dăruiește din suflet”, ediția a XIII-a.

Și în acest an, în condiții de pandemie proiectul a avut ca scop întrajutorarea grupurilor sociale dezavantajate, nevoiașe, sensibilizarea studenților față de problematica socio - umană a comunității băcăuane, stimularea sentimentelor de responsabilitate și implicare civică, a dăruirii necondiționate față de persoanele defavorizate.

Beneficiarii acestei campanii sunt reprezentați de bătrâni și copii defavorizați din comuna Răchitișu, satul Strugari, județul Bacău, pentru care a fost asigurat „Coșul pascal”, întâlnire intermediată de lector univ.dr. Gabriel MAREȘ  în data de 29.04.2021.

Gânduri de mulțumire sunt adresate studenților din cadrul Facultății de Litere, programul de studii Pedagogia învățământului primar și preșcolar, Facultatea de Științe ale Mișcării, Sportului și Sănătății, programele de studii Educație fizică și sport, Kinetoterapie și motricitate specială, Terapie ocupațională și colaboratorilor constanți care s-au implicat, asigurând reușita și continuitatea acestui proiect.

Inițiativa din acest an și implicarea studenților demonstrează totodată că imboldul de a fi generos și de a contribui la bucuria celor dezavantajați nu cunoaște limite, condiționări, reprezentând un motiv de solidaritate, chiar și în perioade mai dificile sau de incertitudine.

Proiectul s-a realizat respectând toate normele de păstrare a distanțării sociale și de protecție împotriva răspândirii virusului COVID-19. Proiectul social-umanitar coordonat de către directorul de departament, prof.univ.dr. Venera - Mihaela COJOCARIU, face parte din seria campaniilor de sensibilizare și de mobilizare a membrilor comunității cu privire la nevoile diferitelor categorii sociale aflate în dificultate.

Dpruiete din suflet FINAL

pozUniversitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate. Accesați declarația privind prelucrarea datelor cu caracter personal