Concursul online Forme în literatură, găzduit de Facultatea de Litere

Grupul de cercetare GASIE, din cadrul Centrului de cercetare INTERSTUD, de la Facultatea de Litere, Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău, în colaborare cu L.T. „J.M.Elias” Sascut și Colegiul Național „Roman-Vodă” Roman, organizează, online, joi, 13 mai 2021, expoziția-concurs Forme în literatură, ediția a III-a.

Concursul se adresează, deopotrivă, liceenilor și studenților, și se dorește a fi o încercare de a-i determina să își exploreze talentul și capacitatea de a transfera informațiile în alte forme comunicaționale, în cazul de față, cele grafice. Păstrând tiparele poeziei vizuale, desenul urmărește redarea unor simboluri literare specifice, care să includă versurile poeziei alese și le dă, astfel, posibilitatea concurenților de a experimenta relația dintre cuvânt și forma vizuală.

GASIE afis 2021

pozUniversitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate. Accesați declarația privind prelucrarea datelor cu caracter personal